A szív lüktet, szeret, néha megreped.

Tele erővel, lüktetéssel, szeretettel. Ezzel indulunk a világnak. Néha repdes, néha fáj, néha megreped a szív. Tele emlékekkel, tele boldogsággal, tele szeretettel.

Nem kíméljük, hiszen azt gondoljuk mindent kibír.

Foltozgatjuk, férceljük, megkötjük. Talán olyan nagy terhet teszünk rá, amit el sem bír, de nem gondolunk arra, hogy véges az ereje. Van, hogy megszakad.

A szívünk és a lelkünk csodákra képes, hatalmas ereje már-már ember feletti. Mekkora hely van benne? Amennyire szükségünk van, ahány embert, amennyi szeretetet zárunk bele. Mégis sokszor adunk utat a bánatnak, hagyjuk, hogy kettészelje, megtépázza. Szívünk hasadékai, a keserűségünk mércéje.

Kell egy áradat, ami kimossa a bánatot, a szenvedést. Óvnunk kell, vigyáznunk rá, nem engedhetjük, hogy sziklává váljon.  Követ nem cipelhetünk a helyén, s ha mégis, akkor egyszer csak jön egy angyal, s egy varázsütésre leomlanak a falak. Végtelen az ereje, s ezt az erőt mi magunk hozzuk létre.

Szeretettel ajánlom verseimet. A szívem érzéseit foglaltam bele mindegyikbe.

Itt olvashatod az összeset: Verseim

Biró Márta

Megosztás itt: facebook
Oszd meg a Fecebookon! Köszönöm.

További bejegyzés

Sziklák

A büszkeség egy balítélet

Gyengeséged a büszkeség miatt nem vállalod Sokan erőt mutatnak kifelé a világnak. Magabiztosnak látszanak. Büszkeség jellemzi őket. Ez a büszkeség valójában mit takar? Sziklaszilárd jellemet,

életem leckéi

Online író-olvasó találkozó

Online író-olvasó találkozó tervezését készítem elő. A tervem, hogy minden hónapban online író-olvasó találkozó legyen. Kérdezhettek tőlem, rólam. A könyvem történetéről. A könyvem üzenetéről, tartalmáról.

Életem leckéi könyv+ motivációs lap

Olvasótalálkozó: Siófok

Kedves Olvasóm, helyszín Marcipán Cukrászda. Sok szeretettel várlak az alábbi napokon: 2021.november 27-28. 13.00-18.00 óra között Marcipán cukrászda 8600 Siófok, Fő utca 174-176.

Kutya

A kutyát egy életre választjuk

Az ő életében egy életre lesz a társunk, a kutyák nem retúr jeggyel érkeznek hozzánk.Mindig egy életre választunk kutyát. Tudjátok rólam, hogy mindig is volt

Mondd el nekem

Kíváncsi vagyok a véleményedre, küldd el nekem e-mailben.

Egy könyv, amely rólam, de neked és érted szól