Alig tudom féken tartani a lelkem

Eljön az a perc, eljön az az óra, amikor “ránk szakad” a boldogság. Ránk szakad az öröm. Akkor hirtelen többed dobol a szívünk, nem tudunk mit kezdeni azzal a boldogsággal, amire vágytunk. A vágy élt bennünk, már sokáig terveztük, azt sem tudtuk igazán, mi lesz az, de éreztük, hogy kell nekünk. Aztán hirtelen megtörténik a csoda. Talán olyan öröm érkezik, amire nem is számítottuk, talán olyan vágyunk teljesül, amit csak legmerészebb álmainkban képzeltünk el, talán olyan, amit pontosan megjelöltünk, meghatároztunk kívánságunk rezgésében. De a lényeg: megérkezett.

Ilyenkor alig tudjuk féken tartani a lelkünket, szárnyal, lobog.

Ebben a mámorban jó elidőzni, ebben az érzésben jó megfürödni. Persze, ez is csillapszik, de pár napig doppingja alatt állunk. Akkor már nem számít, mennyit kellet várni rá, akkor már nem számoljuk a napokat, éveket, már nem gondolunk arra, hogy mennyi küzdelem, mennyi sanyarúság volt előtte.

Csak élvezzük a gyümölcsét. Van, hogy világgá kürtöljük, van, hogy magunkban tartjuk, van, hogy öröm könnyeket ejtünk, van, hogy könnyekkel a szemünkben adjuk a környezetünk tudomására. S amikor sokan örülnek velünk, az már ezen állapot megkoronázása.Ezekért a napokért, hetekért, évekért érdemes élnünk, ezekre a pillanatokra érdemes várnunk.

Megosztás itt: facebook
Oszd meg a Fecebookon! Köszönöm.

További bejegyzés

Sziklák

A büszkeség egy balítélet

Gyengeséged a büszkeség miatt nem vállalod Sokan erőt mutatnak kifelé a világnak. Magabiztosnak látszanak. Büszkeség jellemzi őket. Ez a büszkeség valójában mit takar? Sziklaszilárd jellemet,

életem leckéi

Online író-olvasó találkozó

Online író-olvasó találkozó tervezését készítem elő. A tervem, hogy minden hónapban online író-olvasó találkozó legyen. Kérdezhettek tőlem, rólam. A könyvem történetéről. A könyvem üzenetéről, tartalmáról.

Életem leckéi könyv+ motivációs lap

Olvasótalálkozó: Siófok

Kedves Olvasóm, helyszín Marcipán Cukrászda. Sok szeretettel várlak az alábbi napokon: 2021.november 27-28. 13.00-18.00 óra között Marcipán cukrászda 8600 Siófok, Fő utca 174-176.

Kutya

A kutyát egy életre választjuk

Az ő életében egy életre lesz a társunk, a kutyák nem retúr jeggyel érkeznek hozzánk.Mindig egy életre választunk kutyát. Tudjátok rólam, hogy mindig is volt

Mondd el nekem

Kíváncsi vagyok a véleményedre, küldd el nekem e-mailben.

Egy könyv, amely rólam, de neked és érted szól