Démonjaink

Bennünk élnek, kreáljuk magunknak, félelmeink hozzák létre. Néha elkísérnek bennünket, de van, hogy csak időszakosan kísértenek. Mindenki fél valamitől. Addig jó, amíg nem hatalmasodik el rajtunk. Démonjaink kísérnek, ha hagyjuk.

Átéltünk már félelmeket. Rengeteget. Mindenki mást-mást, de mindenkinek a sajátja a legnagyobb.  Mégis azt látom, tapasztalom, hogy a legnagyobb félelem alatt erősödik fel a legjobban a segítségadási szándékunk. Talán generálja az agyunk, hiszen a saját problémánkról eltereli a figyelmünket, s közben egy jobb érzést ad, azzal, hogy örömöt látunk egy másik ember szemében.

Küzdünk a démonjainkkal, de a legerősebbek ilyenkor is szakítanak időt arra, hogy támogassanak másokat.

Boldogság hormonjaink az egekbe szállnak, amikor tudjuk, hogy tettünk valami jót, és látjuk, érezzük a visszasugárzott tekintetből a határtalan hálát, örömöt. Érdemes ezeket a pillanatokat magunkkal vinni egész életünkben.

Megküzdöttem a démonjaimmal. Megírtam az Életem leckéi könyvemben.

Megosztás itt: facebook
Oszd meg a Fecebookon! Köszönöm.

További bejegyzés

Sziklák

A büszkeség egy balítélet

Gyengeséged a büszkeség miatt nem vállalod Sokan erőt mutatnak kifelé a világnak. Magabiztosnak látszanak. Büszkeség jellemzi őket. Ez a büszkeség valójában mit takar? Sziklaszilárd jellemet,

életem leckéi

Online író-olvasó találkozó

Online író-olvasó találkozó tervezését készítem elő. A tervem, hogy minden hónapban online író-olvasó találkozó legyen. Kérdezhettek tőlem, rólam. A könyvem történetéről. A könyvem üzenetéről, tartalmáról.

Életem leckéi könyv+ motivációs lap

Olvasótalálkozó: Siófok

Kedves Olvasóm, helyszín Marcipán Cukrászda. Sok szeretettel várlak az alábbi napokon: 2021.november 27-28. 13.00-18.00 óra között Marcipán cukrászda 8600 Siófok, Fő utca 174-176.

Kutya

A kutyát egy életre választjuk

Az ő életében egy életre lesz a társunk, a kutyák nem retúr jeggyel érkeznek hozzánk.Mindig egy életre választunk kutyát. Tudjátok rólam, hogy mindig is volt

Mondd el nekem

Kíváncsi vagyok a véleményedre, küldd el nekem e-mailben.

Egy könyv, amely rólam, de neked és érted szól