Egy út van….

Bárki vagy, bármilyen van, bárhogy is éltél, bármi is történt, egy út van: előre. Nem állhatsz meg, nem szállhatsz ki, csak megtorpanhatsz. Megállsz, várakozol, úgy érzed a lábad alatt eltörnek a deszkák. Remegsz, félsz, összedőlt a világ. De kinek a világa? De miért, de miért veled? Lehetsz átlagos, lehetsz különleges, lehetsz híres, lehetsz szép, lehetsz különc, de bármilyen is vagy a lelked, a szíved törékeny. Érdemes várakoznod? Igen, mert minden eseményt meg kell élni, fel kell dolgozni, utána lehet talpra állni, utána lehet tervezni, utána lehet újra elindulni. Elindulni, de csak előre. Sose add fel.

Belül, ott legbelül tudod, hogy megcsinálod, tudod, hogy megoldod. Nehéz egyensúlyozni a pallókon, nehéz felemelni a fejed, nehéz letörölni a könnyed. Vegyél erőt magadon, gondolj a jövődre, gondolj a jelenedre, gondolj a gyermekedre, gondolj azokra, akik szeretnek téged. Hidd el eléred a célod. Nem baj, ha egyedül, akkor is menj. Közben jönnek a segítők, jönnek a megoldások.Aztán, amikor megérkeztél, húzd ki magad, állj egyenesen, emeld fel a fejed, mosolyogj a napra.

Mitől leszel más, mitől leszel különleges? Mitől leszel tapasztalt, mitől leszel erős, mitől leszel boldog?  Attól, amit elértél, attól, amit megtettél, attól, ahogy végig csináltad. Úszhatsz az élet vizén, mint egy fekete hattyú, aki kapott különleges külsőt, hogy megkoronázza az eredeti báját, kecsességét, szépségét, fenséges megjelenését. 

Szeresd, aki voltál,
Szeresd, aki vagy,
Szeresd, aki lenni akarsz, s
Szeretni fog a világ! (Biró Márta)

Megosztás itt: facebook
Oszd meg a Fecebookon! Köszönöm.

További bejegyzés

Sziklák

A büszkeség egy balítélet

Gyengeséged a büszkeség miatt nem vállalod Sokan erőt mutatnak kifelé a világnak. Magabiztosnak látszanak. Büszkeség jellemzi őket. Ez a büszkeség valójában mit takar? Sziklaszilárd jellemet,

életem leckéi

Online író-olvasó találkozó

Online író-olvasó találkozó tervezését készítem elő. A tervem, hogy minden hónapban online író-olvasó találkozó legyen. Kérdezhettek tőlem, rólam. A könyvem történetéről. A könyvem üzenetéről, tartalmáról.

Életem leckéi könyv+ motivációs lap

Olvasótalálkozó: Siófok

Kedves Olvasóm, helyszín Marcipán Cukrászda. Sok szeretettel várlak az alábbi napokon: 2021.november 27-28. 13.00-18.00 óra között Marcipán cukrászda 8600 Siófok, Fő utca 174-176.

Kutya

A kutyát egy életre választjuk

Az ő életében egy életre lesz a társunk, a kutyák nem retúr jeggyel érkeznek hozzánk.Mindig egy életre választunk kutyát. Tudjátok rólam, hogy mindig is volt

Mondd el nekem

Kíváncsi vagyok a véleményedre, küldd el nekem e-mailben.

Egy könyv, amely rólam, de neked és érted szól