Miért én vagyok egyedül, magányos lennék?

Egyedül vagy, biztos, hogy magányos vagy?

Egyedül járom az utam, egyedül hozom a döntéseimet, egyedül én magam tudom, hogy hova szeretnék eljutni. Bárhogy is nézzük, bármit is gondolunk, bármit is kívánunk, azt csak mi magunk tudjuk megfogalmazni, megtenni az első lépést érte.
Közben csatlakoznak segítők, társak, barátok, ismerősök, lehetőségek, de az elhatározás csak a miénk.

Ezért, ha egyedül …….. kezdődik a mondat, az öröm, az az erősség, az a tudás, az a tapasztalat. Elvesztünk, ha arra várunk, hogy valaki más döntse el az életünk folyását, gondolkodásunkat, ha más mondja meg, hogy mit szeressünk, mire vágyjunk. Jó sétálni az esőben, sétálni az utcán, beülni az autóba, hagyni, hogy vigyen az út, s közben szárnyalhatnak gondolataink, élhetjük a “mi időnk”-et.

Kell, hogy legyen magunkra szánt idő. Kell, hogy mérlegeljünk, kell, hogy tervezzünk, kell, hogy egyedül tisztán lássunk.

Merjünk álmodni, tervezni, s ne hagyjuk, hogy bárki is eltántorítson bennünket, amíg süt ránk a nap, amíg simogat a szél, amíg az eső lemossa rólunk a port.

Megosztás itt: facebook
Oszd meg a Fecebookon! Köszönöm.

További bejegyzés

Sziklák

A büszkeség egy balítélet

Gyengeséged a büszkeség miatt nem vállalod Sokan erőt mutatnak kifelé a világnak. Magabiztosnak látszanak. Büszkeség jellemzi őket. Ez a büszkeség valójában mit takar? Sziklaszilárd jellemet,

életem leckéi

Online író-olvasó találkozó

Online író-olvasó találkozó tervezését készítem elő. A tervem, hogy minden hónapban online író-olvasó találkozó legyen. Kérdezhettek tőlem, rólam. A könyvem történetéről. A könyvem üzenetéről, tartalmáról.

Életem leckéi könyv+ motivációs lap

Olvasótalálkozó: Siófok

Kedves Olvasóm, helyszín Marcipán Cukrászda. Sok szeretettel várlak az alábbi napokon: 2021.november 27-28. 13.00-18.00 óra között Marcipán cukrászda 8600 Siófok, Fő utca 174-176.

Kutya

A kutyát egy életre választjuk

Az ő életében egy életre lesz a társunk, a kutyák nem retúr jeggyel érkeznek hozzánk.Mindig egy életre választunk kutyát. Tudjátok rólam, hogy mindig is volt

Mondd el nekem

Kíváncsi vagyok a véleményedre, küldd el nekem e-mailben.

Egy könyv, amely rólam, de neked és érted szól