Életem leckéi

Egy könyv, amely rólam, de neked és érted szól

Egy sanyarú, szívszorító gyermekkorból nagyon nehéz kitörni. Valakinek sikerül, másnak sajnos nem. Nekem sikerült, és tudom, hogy erre más is képes lehet. Nem kell hozzá lottónyeremény, de még csak szerencse sem.

Az Életem leckéi című könyvemben bemutatom neked, hogyan tudsz egy hányattatott, rendkívül nehéz és nagy kihívásokat tartogató létből kilépni, és egy boldogabb, nyugodtabb életet teremteni.

Olvasd el ezt a könyvet, és jöjj rá, hogy mindig van kiút! Sosem késő újrakezdeni, és bármikor lehetsz boldog!

Mit ad neked ez a könyv?

 • Motivációt, hogy mindig megtaláld a kiutat és bízz magadban!
 • Ne hagyd magad eltántorítani a célodtól!
 • Megtudod, hogyan maradj életvidám!
 • Hogyan kerüld el a buktatókat!

Egy „kulcsot”, amellyel beléphetsz egy boldogabb élet felé vezető ajtón.

A nehéz sors nem jelenti azt, hogy nem válhatsz boldoggá

Nem szokványosan kezdődött az életem. Életem leckéi című könyvemben megosztom veled, milyen érzés, amikor 6 évesen egy gyermekvédelmi intézetben hagytak engem, aztán nevelőszülőkhöz kerültem.

Bár örömmel repültem Édesanyám karjaiba, amikor eljött értem, de ma már tudom, hogy jobb lett volna, ha nem teszi. Ezt fáj kimondani, de így van. Néha el kell szakadni a családtól ahhoz, hogy jobb életet élhess.

Új és önálló életet kezdtem egy albérletben. Nagyon nehéz volt az első munkahelyemen azt hallani, hogy mások a szülők, a nagyszülők, az após és anyós támogatását élvezik, miközben nekem senkim nem volt.

Ahogyan a filmekben is, az én életemben is eljött a pillanat, amikor úgy éreztem, minden jóra fordul. Családom lett, beköltöztünk a közös házunkba. Aztán jött a fordulat, egy betegség, ami erősebb volt, és társ nélkül maradtam.

Érezted már azt, hogy többet nem bírsz ki, de nem hagyhatod el magad?  

Azt, amikor az élet minden pillanata fáj, de nem adhatod fel?

Nem hagyhatod magára a gyermeked, hiszen te eldöntötted, hogy bármi történjék is, jobb és szeretteljesebb körülményeket teremtesz neki annál, mint amilyen a tied volt?

Ez a könyv egy életrajz, de azonfelül, hogy rólam szól, neked írtam. Nem más a célom, minthogy megosszam veled, engem mi vezetett el egy boldogabb élethez, ahol nem kell napról napra élnem és a múlt gyötrelmein tűnődnöm.

A könyvet így kezdem:

„A rátermettségem és a találékonyságom kulcsa volt a kezemben, semmi másom nem volt, a sorstól ezt kaptam. Egyedül álltam a felnőtt lét kapujában.”

Ezen az úton vezetlek végig, és adok neked inspirációt, motivációt egy jobb és boldogabb élethez.

Egy könyv, amelyet nem tudsz letenni – tekints bele!

Hogyan segített másoknak az Életem leckéi c. könyv?

„Márta könyve az egyik legkülönlegesebb azok közül, amelyekben eddig közreműködhettem. Telis tele van szívbe markoló történettel, és ezért bár szomorúnak is tekinthetnénk, számomra többedjére is nagyon inspiráló volt. Egyes részeket újra és újra elolvasva az ember rájön, hogy mi is igazán fontos az életben. Le a kalappal a sugárzó, pozitív és életvidám írónő előtt, akinek a könyvét elolvasva senki nem kérhetné rajta számon azt sem, hogyha mindez nem lenne igaz rá. Így azonban ezrek életére lesz a története és a személyisége sorsfordító hatással!”
dr. Pető Bence, a könyv szerkesztője
Szerkesztő
“Sok-sok erőt, hitet adott nekem Márta ezzel a könyvvel, merítsetek belőle ti is! Akkor is van remény, hogyha egyedül kell menned az úton, minden támogatás nélkül. Erre tökéletes példa Márta élete.”
S.Eszter
Olvasó
„…Jó szívvel ajánlom e könyv olvasását, hisz az írónőt megtépázta az élet, kicsi gyermekként, majd újra és újra nehézségekkel került szembe, de a kitartása és a hite példa értékű. Ő nem adta fel és ma sem adja fel, a sorsa leírásával sok embernek adhat reményt: «Mindig van újrakezdés, csak bízz önmagadban!» Szeretettel ajánlom!”
Rizner Hedvig,
Colway Hungary
„Márti számomra egy példakép! Olyan inspirációt, erőt ad mondanivalójával, ami a kilátástalan helyzetben, vagy éppen a nehéz körülmények között élőknek ad útmutatást, bátorságot, ahhoz, hogy soha, de soha ne adják fel, hiszen minden nehéz helyzetből van kiút…”
Cserta Judit
blogger

Készen állsz, hogy erőt meríts tőlem?

Három csomagból választhatsz.

Átutalással fizetés

2999 Ft Előre utalással
 • 1 db Életem leckéi könyv dedikálva
 • Ingyenes szállítás

Átutalással fizetés

3490 Ft átvételkor fizetés készpénzben
 • 1 db Életem leckéi könyv dedikálva
 • 2 db motivációs lap, hogy úton tartson ajándék
 • Ingyenes szállítás

Beszélgetés veled

9999 Ft
 • 1 db Életem leckéi könyv dedikálva
 • 2 db motivációs lap, hogy úton tartson ajándék
 • 1,5-2 óra beszélgetés weben vagy telefonon

Megrendelő lap

Fiztési módok