Énkép. Higgy magadban!

Itt az ideje, hogy változzak, változtassak. Az énképem most megingott.

Egy ideje érzem, hogy más az utam, mint amit most éppen járok. Ennek az első mozzanata az volt, hogy elkezdtem megírni a könyvem. Közben rájöttem, hogy foglalkoztat az írás, a gondolatok továbbítása. Közben jobbnál, jobb ötletek jutottak eszembe. Minden energiámat a változásra fordítom. A múlt héten voltam a lelkemet és a bőrömet ápolni. Egy frissítő masszázs, egy arckezelés csodákra képes. Persze már látom egy ideje, hogy a ruhatáram szűk lett, tehát el kell kezdeni többet mozogni. Kevés a napi taposómalom :), jobban kell figyelnem az egészséges táplálkozásra, rendszerességre. Sok év telt el kemény munkával, kifárasztott, fizikailag is megviselt. Persze tele vagyok ötletekkel, tervekkel, célokkal, rengeteg időm van még. 

Elhatároztam, s azóta érzem a változást magamon is.

Azt mondják, hiszem is, hogy minden fejben dől el. Nagy igazság.

Attól fogva, hogy kijelöltem az útirányt, arrafelé haladok. Néha még, meg-megtorpanok, de tudom, hogy ez az utam, hiszen nem gördül elém akadály. Elkezdtem jobban érezni magam a bőrömben, jobban hiszek magamban, erősebben teszek a változásért.

Olvasd el az igaz történetem, melyet az Életem leckéi könyvemben megírtam.

Megosztás itt: facebook
Oszd meg a Fecebookon! Köszönöm.

További bejegyzés

Sziklák

A büszkeség egy balítélet

Gyengeséged a büszkeség miatt nem vállalod Sokan erőt mutatnak kifelé a világnak. Magabiztosnak látszanak. Büszkeség jellemzi őket. Ez a büszkeség valójában mit takar? Sziklaszilárd jellemet,

életem leckéi

Online író-olvasó találkozó

Online író-olvasó találkozó tervezését készítem elő. A tervem, hogy minden hónapban online író-olvasó találkozó legyen. Kérdezhettek tőlem, rólam. A könyvem történetéről. A könyvem üzenetéről, tartalmáról.

Életem leckéi könyv+ motivációs lap

Olvasótalálkozó: Siófok

Kedves Olvasóm, helyszín Marcipán Cukrászda. Sok szeretettel várlak az alábbi napokon: 2021.november 27-28. 13.00-18.00 óra között Marcipán cukrászda 8600 Siófok, Fő utca 174-176.

Kutya

A kutyát egy életre választjuk

Az ő életében egy életre lesz a társunk, a kutyák nem retúr jeggyel érkeznek hozzánk.Mindig egy életre választunk kutyát. Tudjátok rólam, hogy mindig is volt

Mondd el nekem

Kíváncsi vagyok a véleményedre, küldd el nekem e-mailben.

Egy könyv, amely rólam, de neked és érted szól