Énkép. Higgy magadban!

Itt az ideje, hogy változzak, változtassak. Az énképem most megingott.

Egy ideje érzem, hogy más az utam, mint amit most éppen járok. Ennek az első mozzanata az volt, hogy elkezdtem megírni a könyvem. Közben rájöttem, hogy foglalkoztat az írás, a gondolatok továbbítása. Közben jobbnál, jobb ötletek jutottak eszembe. Minden energiámat a változásra fordítom. A múlt héten voltam a lelkemet és a bőrömet ápolni. Egy frissítő masszázs, egy arckezelés csodákra képes. Persze már látom egy ideje, hogy a ruhatáram szűk lett, tehát el kell kezdeni többet mozogni. Kevés a napi taposómalom :), jobban kell figyelnem az egészséges táplálkozásra, rendszerességre. Sok év telt el kemény munkával, kifárasztott, fizikailag is megviselt. Persze tele vagyok ötletekkel, tervekkel, célokkal, rengeteg időm van még. 

Elhatároztam, s azóta érzem a változást magamon is.

Azt mondják, hiszem is, hogy minden fejben dől el. Nagy igazság.

Attól fogva, hogy kijelöltem az útirányt, arrafelé haladok. Néha még, meg-megtorpanok, de tudom, hogy ez az utam, hiszen nem gördül elém akadály. Elkezdtem jobban érezni magam a bőrömben, jobban hiszek magamban, erősebben teszek a változásért.

Olvasd el az igaz történetem, melyet az Életem leckéi könyvemben megírtam.

Megosztás itt: facebook
Oszd meg a Fecebookon! Köszönöm.

További bejegyzés

Kenyér

Óda a kenyérhez

E rövidke versem, Óda kenyérhez címmel akkor írtam, amikor elkezdtem kenyeret sütni.A kenyérhez szeretet, elhatározás, tisztelet kell. Házi kenyérhez hozzájutni otthon a legfelemelőbb érzés. Napjaimban

Egészséges táplálkozás

Egészséges táplálkozás

Valójában mi az, hogy egészséges táplálkozás? Tág fogalom, mindenkinek személyre szabott értéket, egészséget jelent. Mindenkinek először az jut eszébe, hogy együnk minél több zöldséget, gyümölcsöt.

Desszert

A főzés szerelmesei, a konyha csodái

Böbi, aki a főzés szerelmesei közé tartozik, a sütés csodáiban is remekel. A főzni szeretők támogató közösségének megalkotója. Böbi sokrétű tevékenysége, jelenléte a közösségi médiában,

Mondd el nekem

Kíváncsi vagyok a véleményedre, küldd el nekem e-mailben.

Egy könyv, amely rólam, de neked és érted szól