Ha lelked oly szép…..

Amikor igaz életet élsz, amikor a szavadnak hitele van, amikor a barátaid száma egynél több, amikor érzed belül, hogy jó érzéseket küldesz az embertársaidnak, amikor tudod, hogy amit mondasz, az megbízható, amikor a szépséget a lelked szállítja a külvilág felé, akkor lelked oly szép.


Mindegy, hogy mit gondolnak mások, mindegy merre terelnének mások, te a saját utad járd. Akkor is, ha rögös, akkor is, ha feltöri a lábad a cipőd, hidd el lesz idő, amikor rájössz, hogy jól és jót cselekedtél. Akkor lelked oly szép!

Tiszta lélekkel, gondolattal, igaz hittel bárhova eljutsz, Lehet, hogy tovább tart, de az értéke felbecsülhetetlen. Lelked oly szép.

Ezért lesznek tisztelőid, követőid, barátaid, családod, jó híred, még akkor is, ha megkopott kissé a kabátod, de lelked oly szép.

Várlak szeretettel, hogy olvasd el a verseimet, novelláimat.
Kattints ide: Versek, novellák Biró Márta

Megosztás itt: facebook
Oszd meg a Fecebookon! Köszönöm.

További bejegyzés

Egyedül életet kezdeni 16 évesen

Szülői háttér, rokonok nélkül, egyedül felnőtté válni El tudjátok képzelni, milyen 16 évesen egyedül elindulni a felnőtt élet felé?Volt egy táskám, amiben elfértek a ruháim.

Életleckék fontosak az életben.

A külsőségek fontosak az életben, de a belső hangod kövesd! Ezek az Életleckék. Valaki tavaly azt mondta, hogy milyen cím ez az Életem leckéi! Nem

Mondd el nekem

Kíváncsi vagyok a véleményedre, küldd el nekem e-mailben.