Miért jó a reggel?

Volt időszak az életemben, amikor még nem értékeltem ennyire a reggeleket. Inkább aludtam még 5-10 percet, aztán rohantam, hogy el ne késsek a munkából.
Idővel rájöttem, hogy érdemes korábban kelni, hogy tudjak kávézni, gondolkodni.
Nyáron a kertben, vagy a teraszon várni a napfelkeltét, ahogy az első sugarak megérintenek, a csillogó harmatot simogatják. Esőben hallgatni a cseppek énekét, télen bámulni a deres tájat. A gőzölgő kávé, tea szállítja gondolatainkat. Örülni és hálát adni, azért, amink van. Végig gondolni, hogy mi vár ránk napközben, mit kell tennünk, mit szeretnénk elérni.
Adjuk át kívánságainkat a reggeli rezgésnek.

szitakötő a reggeli napfényben

Elég egy mosoly, amikor belenézünk a tükörbe. Nem baj, ha ráncokat formált az élet, nem baj, ha kócosan bámuljuk magunkat. Csodálatosak vagyunk, emberek, néha hibázunk, néha fázunk, néha elbotlunk, de mi vagyunk azok, akik jót tesznek e világban, akik betakarnak, akik felsegítenek, akik óvnak, akik szeretnek másokat.
Jöjjön el a reggel időben, hozza el a nap melegét, hozzon meleg kávét, indítson el az útra.

Megosztás itt: facebook
Oszd meg a Fecebookon! Köszönöm.

További bejegyzés

Sziklák

A büszkeség egy balítélet

Gyengeséged a büszkeség miatt nem vállalod Sokan erőt mutatnak kifelé a világnak. Magabiztosnak látszanak. Büszkeség jellemzi őket. Ez a büszkeség valójában mit takar? Sziklaszilárd jellemet,

életem leckéi

Online író-olvasó találkozó

Online író-olvasó találkozó tervezését készítem elő. A tervem, hogy minden hónapban online író-olvasó találkozó legyen. Kérdezhettek tőlem, rólam. A könyvem történetéről. A könyvem üzenetéről, tartalmáról.

Életem leckéi könyv+ motivációs lap

Olvasótalálkozó: Siófok

Kedves Olvasóm, helyszín Marcipán Cukrászda. Sok szeretettel várlak az alábbi napokon: 2021.november 27-28. 13.00-18.00 óra között Marcipán cukrászda 8600 Siófok, Fő utca 174-176.

Kutya

A kutyát egy életre választjuk

Az ő életében egy életre lesz a társunk, a kutyák nem retúr jeggyel érkeznek hozzánk.Mindig egy életre választunk kutyát. Tudjátok rólam, hogy mindig is volt

Mondd el nekem

Kíváncsi vagyok a véleményedre, küldd el nekem e-mailben.

Egy könyv, amely rólam, de neked és érted szól