Örök barátaim

Segítsünk egymásnak, legyünk jók, legyünk őszinték, legyünk értékes emberek. Vallom, hiszem, élem. Sok emberhez álltam pozitívan, segítettem, jó szándékkal voltam, de csalódtam bennük. Voltak, akik elvárták a támogatást, segítséget, de eltűntek, amikor szükségem lett volna rájuk. Elég hamar rájöttem, nem kell mindenkinek megfelelnem, mindenki nem lehet a barátom. Persze nem kell összeveszni senkivel, de azokat a kapcsolatokat tágabbra kell engedni, amik csak az energiánkat veszik el.  Aki csak néha, néha jelenik meg az életünkben, amikor ő van szorult helyzetben, az nem igaz barát. Évek múlásával rájöttem, hiába támogatom, csak akkor vagyunk kapcsolatban, ha bajban van.

Legyünk határozottak, erősek, ne pazaroljuk el a Földön töltött időnket.

Voltak, vannak szoros barátságok az életemben. Nem mindig látjuk egymást, telnek el évek, hogy csak ritkán beszélünk, de mégis tudom, hogy amikor szükségünk lesz egymásra, azonnal ott leszünk. Amikor változás áll be az életünkben, akkor teret adunk minden új szereplőnek, ritkulnak a találkozások, beszélgetések, de ápolnunk kell a kötődést.

Az igaz barátok olyanok, mint a csillagok. Nem mindig látod őket, de tudod, hogy mindig ott vannak.

Micimackó/Alan Alexander Milne

Boldog vagyok, hiszen az igaz és örök barátokat már ismerem, tudom, hogy mindig is az életem részei lesznek.

Megosztás itt: facebook
Oszd meg a Fecebookon! Köszönöm.

További bejegyzés

Sziklák

A büszkeség egy balítélet

Gyengeséged a büszkeség miatt nem vállalod Sokan erőt mutatnak kifelé a világnak. Magabiztosnak látszanak. Büszkeség jellemzi őket. Ez a büszkeség valójában mit takar? Sziklaszilárd jellemet,

életem leckéi

Online író-olvasó találkozó

Online író-olvasó találkozó tervezését készítem elő. A tervem, hogy minden hónapban online író-olvasó találkozó legyen. Kérdezhettek tőlem, rólam. A könyvem történetéről. A könyvem üzenetéről, tartalmáról.

Életem leckéi könyv+ motivációs lap

Olvasótalálkozó: Siófok

Kedves Olvasóm, helyszín Marcipán Cukrászda. Sok szeretettel várlak az alábbi napokon: 2021.november 27-28. 13.00-18.00 óra között Marcipán cukrászda 8600 Siófok, Fő utca 174-176.

Kutya

A kutyát egy életre választjuk

Az ő életében egy életre lesz a társunk, a kutyák nem retúr jeggyel érkeznek hozzánk.Mindig egy életre választunk kutyát. Tudjátok rólam, hogy mindig is volt

Mondd el nekem

Kíváncsi vagyok a véleményedre, küldd el nekem e-mailben.

Egy könyv, amely rólam, de neked és érted szól