Ringatózom

Van, hogy ringatózom, van, hogy állóvízben járok, van, hogy hagyom a sorsnak, hogy vigyen, sodorjon. Néha nincs kedvem újítani, nincs kedvem mást tenni, csak élvezni a jelent. Egyet biztosan tudok, tudom mi a célom, tudom mi tesz boldoggá, tudom, hogyan akarok élni. Tudom, hogy az értékrendemen inkább emelek, mint romboljam. Tudom, hogy valami vezérel, tudom, hogy mutatja az utat.

Talán kódolva van az elmémben, talán magam hoztam létre, de ez a vezérelvem, ez az, amit követek. Követek embereket, akik példaként állnak előttem, követek szokásokat, amikkel egyetértek, követem az értékes tetteket, követem a fényt, amit mások gyújtanak előttem.

Hinnünk kell valamiben, amit mi magunknak határozunk meg, amiben jól érezzük magunkat. Hinnünk kell abban, hogy képesek vagyunk formálni a sorsunkat annak ellenére, hogy elhisszük azt is, hogy előre megírták.

De tényleg megírták, vagy csak ezzel palástoljuk a kudarcainkat, keserűségünket? Tényleg képesek vagyunk változtatni? Változtatunk, vagy csak valami vezérel és elfordít bennünket? Hiszem, hogy mi magunk vagyunk a vezérek, mi magunk tudjuk szebbé írni az életünk, bármit is hoz a sors nekünk.
Így, a sorssal kézen fogva, ballagunk a távolba.

Megosztás itt: facebook
Oszd meg a Fecebookon! Köszönöm.

További bejegyzés

Sziklák

A büszkeség egy balítélet

Gyengeséged a büszkeség miatt nem vállalod Sokan erőt mutatnak kifelé a világnak. Magabiztosnak látszanak. Büszkeség jellemzi őket. Ez a büszkeség valójában mit takar? Sziklaszilárd jellemet,

életem leckéi

Online író-olvasó találkozó

Online író-olvasó találkozó tervezését készítem elő. A tervem, hogy minden hónapban online író-olvasó találkozó legyen. Kérdezhettek tőlem, rólam. A könyvem történetéről. A könyvem üzenetéről, tartalmáról.

Életem leckéi könyv+ motivációs lap

Olvasótalálkozó: Siófok

Kedves Olvasóm, helyszín Marcipán Cukrászda. Sok szeretettel várlak az alábbi napokon: 2021.november 27-28. 13.00-18.00 óra között Marcipán cukrászda 8600 Siófok, Fő utca 174-176.

Kutya

A kutyát egy életre választjuk

Az ő életében egy életre lesz a társunk, a kutyák nem retúr jeggyel érkeznek hozzánk.Mindig egy életre választunk kutyát. Tudjátok rólam, hogy mindig is volt

Mondd el nekem

Kíváncsi vagyok a véleményedre, küldd el nekem e-mailben.

Egy könyv, amely rólam, de neked és érted szól