Szavaink, tetteink a jellemünk mértékegysége

Sokan ígérnek szépet, de eszükbe sincs betartani. Szavaink, tetteink mérnek bennünket.

Tartsuk be amit ígérünk, hiszen valakinek fontos, valaki számít ránk, valaki vár ránk.

Annak a valakinek a hitét ne tépázzuk meg, ne hagyjuk kétségek között, kiszolgáltatva. Bármi történhet, bármi közbejöhet, akkor változtassunk, de szóljunk, mondjuk el, hogy miért.

Esténként, amikor nyugovóra térünk mi is boldogabbak leszünk, hiszen a szavunknak súlya van, tetteinknek értéke, s minél több értéket gyűjtünk össze, annál boldogabb napokat zárhatunk szívünkbe.

Szavaink, tetteink a jellemünk mértékegysége.

Életem leckéi könyvemben olvashatsz róla, hogy milyen fontos számomra.

Megosztás itt: facebook
Oszd meg a Fecebookon! Köszönöm.

További bejegyzés

Sziklák

A büszkeség egy balítélet

Gyengeséged a büszkeség miatt nem vállalod Sokan erőt mutatnak kifelé a világnak. Magabiztosnak látszanak. Büszkeség jellemzi őket. Ez a büszkeség valójában mit takar? Sziklaszilárd jellemet,

életem leckéi

Online író-olvasó találkozó

Online író-olvasó találkozó tervezését készítem elő. A tervem, hogy minden hónapban online író-olvasó találkozó legyen. Kérdezhettek tőlem, rólam. A könyvem történetéről. A könyvem üzenetéről, tartalmáról.

Életem leckéi könyv+ motivációs lap

Olvasótalálkozó: Siófok

Kedves Olvasóm, helyszín Marcipán Cukrászda. Sok szeretettel várlak az alábbi napokon: 2021.november 27-28. 13.00-18.00 óra között Marcipán cukrászda 8600 Siófok, Fő utca 174-176.

Kutya

A kutyát egy életre választjuk

Az ő életében egy életre lesz a társunk, a kutyák nem retúr jeggyel érkeznek hozzánk.Mindig egy életre választunk kutyát. Tudjátok rólam, hogy mindig is volt

Mondd el nekem

Kíváncsi vagyok a véleményedre, küldd el nekem e-mailben.

Egy könyv, amely rólam, de neked és érted szól