Utam segítői

Utam segítői

Mentorom dr Pető Bence

„Nincs többé suttogás, hallasd a hangod, mert a világnak szüksége van rá(d)!”

dr Pető Bence
Szakkönyvíró és -könyvmarketing szakértő

petobence.hu

Könyvmolyok szerint a világ

Hálával, köszönettel tartozom a Könyvmolyok szerint a világ FB oldal kezelőjének Editnek, hogy megosztotta az írásaimat, a blogjaimat. Segített ismertebbé tenni, több olvasót, követőt elérni. Köszönöm az elismerő gondolatait, hogy írásaimat értékesnek tartja.

SORS

Tudom a pontos választ, hogy mi az, ami vezérli az utamat?  Talán a sorsom, talán általam ismeretlen erő írta meg? Talán elrendeltetett, talán küldtek a Földre? Tényleg csak én magam, tényleg csak fejben dől el? Keressük a válaszokat, hiszünk abban, amit jónak, igaznak találunk. Legtöbbször csak magunkban hiszünk? Átadjuk magunkat valami megmagyarázhatatlan, ismeretlen támogatónak? Akárhogy is van, sokszor éreztem azt, hogy támogatást kapok, valami kíséri az utam, fogja a kezem, és amikor elveszve éreztem magam, mindig megoldódott. Volt úgy, hogy elveszítettem a hitem, arra gondoltam nincs kiút, de mégis volt. Erősnek éreztem magam ettől, éreztem, hogy jó döntést hoztam, tisztában voltam vele, hogy csak rajtam múlott. Mégis, mindig hálát adtam a sorsnak.

Biztos, hogy csak rajtam áll, vagy bukik az életem? Talán sosem fogom megtudni a helyes választ, de érzem, hogy a Sorsnak sokat köszönhetek, annak ellenére, hogy párszor éreztem, büntet engem. Valójában büntetett, vagy csak más irányba fordított? Hiszek abban, hogy segítette és segíteni fogja az utamat, az életemet. Legyen hitünk, bármi is az, bármit is választunk magunknak.

Colway Hungary

Kedves Követőim, volt az életemben, hogy anyagi helyzetemben elgyengültem, de volt szerencsére olyan is, hogy nem okozott problémát minőségi termékeket vásárolnom. Amikor anyagi nehézségeim voltak, akkor is törekedtem arra, hogy minőséget képviseljen a megjelenésem. Ehhez szükségem volt a találékonyságomra, és régi barátnőm tanácsaira, és segítségére.

Hamar rájöttem nem érdemes olcsó termékeket vásárolnom, hiszen az eredményt nem érem el. Ezért inkább olyat választottam, aminek az egyszeri vásárlása magasabb értékű volt, de meghozta az anyagi hasznát is, hiszen sokkal tovább tudtam használni. Rájöttem, hogy nem veszek havonta többször kozmetikai cikket áruházláncban, inkább kipróbáltam a Colway termékeket. Meglepetésemre a termék sokat változtatott a bőrömön, sokkal tovább tartott a kiszerelésben lévő mennyiség, s ahogy kiszámoltam gazdaságosabb választás volt, mint a tömeg termék. Amikor kiválasztottuk a számomra megfelelő kozmetikumot, akkor egy kezelésen is részt vettem. Ez a kezelés a lelkemet felmelegítette, a megjelenésemben magabiztosabbnak éreztem magam, nagyobb önbizalommal léptem ki az utcára, táskámban az értékes szerzeményemmel.

Ezen szemléletem, felismerésem tartom, alkalmazom, örömmel tölt el.

www.colway.hu

@colway.hu

Egyensúly Akadémia

Kedves Követőim! A saját történetem, a saját örömeim, bánataim, amit eddig megéltem számotokra segítséget ad arra, hogyan álltam talpra, hogyan építettem fel az életem, hogyan éltem meg a buktatókat, s milyen örömöket találtam arra, hogy boldog legyek. Viszont én is követem azokat, akikre felnézek, akik számomra példa értékűek, akiknek a segítségére támaszkodhatok. Vannak a lelkünkben elraktározott események, amik programozzák az elménket. Ezek a programok nem mindig kellenek nekünk, s ezeket a programokat törölnünk kell, el kell engednünk azokat, amik hátráltatnak bennünket. Képes Anita munkája, képzettsége, maga a lénye számomra követendő. Segítséget ad nekem a „testi-lelki-gondolati egyensúly és harmónia megteremtésében”.

Biromakönyvem.hu   Biró Márta

Változtasd meg a gondolataid és megváltozik az életed!

Te is tapasztaltad már, hogy egyik nap, ragyogó formában vagy és minden sikerül, míg a másikban nehéz, lehúzó érzések kerítenek hatalmukba és megbénítják a napodat, akár heteidet.

Ezek a helyzetek olyanok, mintha tőled függetlenek lennének és te magad ki lennél szolgáltatva a körülményeknek! De nem így van! Igenis TE határozod meg, teremted az életed MINDEN eseményét! Tudom, ezek nagy szavak, de ha megérzed az ízét a saját erődnek, akkor a legnagyobb csodákat vagy képes létrehozni a világodban! Ebben leszek a segítségedre!

Segítek, abban hogy: rádtaláljon a boldog párkapcsolat, megtapasztald, milyen az, amikor nem kell szűkölködnöd, megvehesd magadnak, vagy megkaphasd az a ruhát/iskolát/autót/házat, amire a szíved vágyik anélkül, hogy bele kéne szakadnod, megbecsülve érezd magad az életedben, elindítsd azt a vállalkozást, életet amit már régóta dédelgetsz, de még nem mertél belevágni.

Ezeket könnyed, mégis nagyon hatékony konzultációk keretében tesszük és megmutatom, hogy milyen vidám is tud lenni egy élet átalakítás, ha megengeded magadnak!

Itt olvashatsz bővebben rólam: https://egyensulyakademia.com/

Csatlakozz a zárt facebook csoportomhoz, ahol napi szinten segítek Csúcsformába hozni az életed! https://www.facebook.com/groups/314374176162628/

Várlak szeretettel:

Anita