Van valami, egy kincs, ami csak a tiéd

Kincs számtalan van az életünkben. Felismerted már?

Kincseid, bezárva a lelked mélyén. Az, amiért hálás lehetsz minden percben. Amit Te saját magad értél el. A tapasztalatod, a megélt örömök, csalódások, amiből tanultál, a fájdalmak, amitől erősebb lettél. Azért, mert van, aki megfogja a kezed. Azért, hogy lehetnek céljaid. A lelkedben őrzöd, ez a Te kincses ládád. Bezárod, vagy megosztod?

A Te döntésed.

Én megosztom, azért, hogy együtt örülj velem, azért, hogy tanulj a hibáimból, azért, hogy erőt adjak, hogy mindig van megoldás.

Megéltem számos próbatételt, megoldottam, talán tudod alkalmazni, adhatok erőt, segítséget. Ez a célom, ezt határoztam el küldetésemnek.

Miért osztottam meg veled az életem történetét?
Mert megjártam dombot, lejtőt. Boldogságot, fájdalmat.
Tudom, hogy segíthetek azoknak, akik éppen ezt az utat járják.
Olvasd el Életem leckéi könyvem, hogy kapaszkodót találj.

Biró Márta

Megosztás itt: facebook
Oszd meg a Fecebookon! Köszönöm.

További bejegyzés

Sziklák

A büszkeség egy balítélet

Gyengeséged a büszkeség miatt nem vállalod Sokan erőt mutatnak kifelé a világnak. Magabiztosnak látszanak. Büszkeség jellemzi őket. Ez a büszkeség valójában mit takar? Sziklaszilárd jellemet,

életem leckéi

Online író-olvasó találkozó

Online író-olvasó találkozó tervezését készítem elő. A tervem, hogy minden hónapban online író-olvasó találkozó legyen. Kérdezhettek tőlem, rólam. A könyvem történetéről. A könyvem üzenetéről, tartalmáról.

Életem leckéi könyv+ motivációs lap

Olvasótalálkozó: Siófok

Kedves Olvasóm, helyszín Marcipán Cukrászda. Sok szeretettel várlak az alábbi napokon: 2021.november 27-28. 13.00-18.00 óra között Marcipán cukrászda 8600 Siófok, Fő utca 174-176.

Kutya

A kutyát egy életre választjuk

Az ő életében egy életre lesz a társunk, a kutyák nem retúr jeggyel érkeznek hozzánk.Mindig egy életre választunk kutyát. Tudjátok rólam, hogy mindig is volt

Mondd el nekem

Kíváncsi vagyok a véleményedre, küldd el nekem e-mailben.

Egy könyv, amely rólam, de neked és érted szól