Van valami, egy kincs, ami csak a tiéd

Kincs számtalan van az életünkben. Felismerted már?

Kincseid, bezárva a lelked mélyén. Az, amiért hálás lehetsz minden percben. Amit Te saját magad értél el. A tapasztalatod, a megélt örömök, csalódások, amiből tanultál, a fájdalmak, amitől erősebb lettél. Azért, mert van, aki megfogja a kezed. Azért, hogy lehetnek céljaid. A lelkedben őrzöd, ez a Te kincses ládád. Bezárod, vagy megosztod?

A Te döntésed.

Én megosztom, azért, hogy együtt örülj velem, azért, hogy tanulj a hibáimból, azért, hogy erőt adjak, hogy mindig van megoldás.

Megéltem számos próbatételt, megoldottam, talán tudod alkalmazni, adhatok erőt, segítséget. Ez a célom, ezt határoztam el küldetésemnek.

Miért osztottam meg veled az életem történetét?
Mert megjártam dombot, lejtőt. Boldogságot, fájdalmat.
Tudom, hogy segíthetek azoknak, akik éppen ezt az utat járják.
Olvasd el Életem leckéi könyvem, hogy kapaszkodót találj.

Biró Márta

Megosztás itt: facebook
Oszd meg a Fecebookon! Köszönöm.

További bejegyzés

Kenyér

Óda a kenyérhez

E rövidke versem, Óda kenyérhez címmel akkor írtam, amikor elkezdtem kenyeret sütni.A kenyérhez szeretet, elhatározás, tisztelet kell. Házi kenyérhez hozzájutni otthon a legfelemelőbb érzés. Napjaimban

Egészséges táplálkozás

Egészséges táplálkozás

Valójában mi az, hogy egészséges táplálkozás? Tág fogalom, mindenkinek személyre szabott értéket, egészséget jelent. Mindenkinek először az jut eszébe, hogy együnk minél több zöldséget, gyümölcsöt.

Desszert

A főzés szerelmesei, a konyha csodái

Böbi, aki a főzés szerelmesei közé tartozik, a sütés csodáiban is remekel. A főzni szeretők támogató közösségének megalkotója. Böbi sokrétű tevékenysége, jelenléte a közösségi médiában,

Mondd el nekem

Kíváncsi vagyok a véleményedre, küldd el nekem e-mailben.

Egy könyv, amely rólam, de neked és érted szól